- SYSTEMET

bygger på en unik metode, der skærer igennem sprog ind til kernen af personlige motivationer – fordi analyserer personens bevægelsesmønstre i stedet for at bruge spørgeskemaer. tager udgangspunkt i, at der er en direkte kobling mellem mental og fysisk handling, og at handlinger er betinget af beslutningsprocesser.

kortlægger, hvordan man er motiveret – alene og med andre – til at tænke og handle igennem de forskellige faser af en beslutningsproces. Nogle brænder f.eks. mest for at opnå hurtige resultater – alene eller i samarbejde med andre. Andre vil helst undersøge og finde på nye ideer. Mens andre slet ikke er motiveret til at handle, hvis ikke de virkelig tror på sagen eller kan se, hvor vigtigt det er.

Hver person har sit unikke mønster, og hver gruppe har brug for visse forskelligheder for at få en balance, der fungerer optimalt i forhold til gruppens eller virksomhedens mål. Jo mere man kan udnytte sine naturlige motivationer og bruge dem som styrker, jo mere tilfreds og effektiv bliver man – både som individ og som gruppe.

Ved at forstå og værdsætte disse unikke motivationsmønstre kan bruges som et praktisk ledelsesværktøj, der udvikler såvel lederen som den enkelte medarbejder og arbejdsteam.

Resultatet er øget effektivitet, holdbar motivation og et mere harmonisk samarbejde.

KORT BAGGRUND

blev udviklet af englænderen Warren Lamb i 40’ene og 50’erne. Metoden bygger på banebrydende forskning af bevægelsesanalytikeren Rudolf Laban og en af Englands første management konsulenter, F.C. Lawrence.

er ny i Danmark, men har været anvendt i over 50 år i flere end 30 lande – dog med udgangspunkt i USA og England. er i årenes løb blevet brugt af over 30.000 individer – mest topledere – fra mange af verdens store virksomheder og institutioner. Adskillige har været så glade for metoden, at de har brugt den i flere årtier (se ET UDVALG AF KUNDER).